Velkommen til easepants.com (“Site”). Disse vilkår og betingelser regulerer din brug af webstedet, herunder alt indhold, funktioner og tjenester, der leveres på eller gennem webstedet. Ved at tilgå eller bruge webstedet accepterer du at være bundet af disse vilkår og betingelser. Hvis du ikke er enig i disse vilkår og betingelser, skal du ikke bruge webstedet.

Brug af webstedet

Du må kun bruge webstedet til lovlige formål og i overensstemmelse med disse vilkår og betingelser. Du accepterer ikke at bruge webstedet:

1.På en hvilken som helst måde, der overtræder enhver gældende lov eller regulering.

  1. At deltage i enhver svigagtig eller ulovlig aktivitet.
  2. At overføre eller uploade vira, trojanske heste, orme eller anden ondsindet kode.
  3. For at forstyrre eller forstyrre funktionaliteten eller sikkerheden på webstedet eller relaterede servere eller netværk.
  4. At få adgang til eller forsøge at få adgang til uautoriserede områder på webstedet.
  5. At indsamle eller spore andres personlige oplysninger uden deres samtykke.

Intellektuelle ejendomsrettigheder

Indholdet og materialerne på dette websted, herunder, men ikke begrænset til, tekst, grafik, logoer, billeder, videoer og software, tilhører easepants.com eller dets licensgivere og er beskyttet af copyright, varemærke og andre love om intellektuel ejendom. Du må ikke reproducere, distribuere, ændre, vise eller overføre noget indhold fra denne side uden forudgående skriftligt samtykke fra easepants.com.

Brugerindlæg

Ved at indsende noget indhold, inklusive men ikke begrænset til kommentarer, forslag eller anmeldelser, til webstedet, giver du easepants.com en ikke-eksklusiv, royaltyfri, evig, uigenkaldelig og fuldt underlicenserbar ret til at bruge, reproducere, ændre, tilpasse, udgive, oversætte, skabe afledte værker fra, distribuere og vise sådant indhold på verdensplan i ethvert medie.

Tredjepartslinks

Siden kan indeholde links til tredjepartswebsteder, der ikke kontrolleres eller drives af easepants.com. Vi er ikke ansvarlige for indholdet eller praksis på nogen linkede hjemmesider. Dine interaktioner med tredjepartswebsteder er udelukkende mellem dig og tredjeparten, og easepants.com er ikke ansvarlig for skader eller tab, der opstår som følge af sådanne interaktioner.

Fraskrivelse af garantier

Webstedet og alt indhold, materialer og tjenester, der leveres på eller gennem webstedet, leveres på “som det er” og “som tilgængeligt”. easepants.com giver ingen erklæringer eller garantier af nogen art, hverken udtrykkelige eller underforståede, vedrørende nøjagtigheden, fuldstændigheden, pålideligheden eller tilgængeligheden af ​​webstedet eller dets indhold. Din brug af webstedet er på egen risiko.

Ansvarsbegrænsning

Under ingen omstændigheder skal easepants.com, dets ledere, direktører, medarbejdere eller tilknyttede selskaber være ansvarlige for nogen direkte, indirekte, tilfældige, særlige eller følgeskader, der opstår som følge af din brug af webstedet eller indhold eller tjenester, der leveres på eller gennem webstedet .

Skadesløsholdelse

Du accepterer at holde easepants.com og dets ledere, direktører, ansatte og tilknyttede selskaber skadesløse fra ethvert krav, skader, tab, forpligtelser og udgifter (inklusive advokatsalærer), der opstår som følge af din brug af webstedet, overtrædelse af disse Vilkår og betingelser eller krænkelse af enhver intellektuel ejendomsret eller andre rettigheder.

Ændringer af vilkår og betingelser

easepants.com forbeholder sig retten til at opdatere eller ændre disse vilkår og betingelser til enhver tid uden forudgående varsel. Din fortsatte brug af webstedet efter sådanne ændringer udgør din accept af de opdaterede vilkår og betingelser.

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende disse vilkår og betingelser, bedes du kontakte os på [email protected].